Wiz Khalifa koncert Párizsban 2013

Egy fiatal tehetség érkezik ősszel a francia fővárosába. A mindössze 25 éves rapperről Wiz Khalifáról van szó. Debütáló albuma 17 évesen, egész pontosan 2006-ban jelent meg. Az elsöprő siker azonban 1 évvel később jött el számára, ekkor jött ki Say Yeah című kislemeze, ami világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendett. 2011-ben Black and Yellow című albuma háromszoros platinalemez lett. Mára már a 4. albumán is túl van és világszerte ad teltházas koncerteket Dallas-tól Berlinig. 2013. szeptember 24-én pedig Párizsban örvendezteti meg rajongóit egy hamisíthatatlan hip-hop koncerttel a Le Zénith arénában.

Amellett, hogy fiatal kora ellenére ilyen sikeres zenész, idén más miatt is van oka az örömre, hisz 2013. február 21-én megszületett a kisfia Sebastian Taylor Thomaz. Szülővárosában Pittsburgh-ben a város vezetése 2012. 12. 12-ét Wiz Khalifa nappá kiáltotta ki, ezzel fejezték ki milyen büszkék a rapperre. Wiz híres arról, hogy óriási rajongója minden sportegyesületnek, akik a szülővárosát képviselik.

Fellépésein garantált a jó hangulat, ahogy ez a koncerten készült videókból is kiderült. Egy pezsgő francia kiruccanásra invitáljuk a kedves olvasót, aminek megkoronázása ez a koncert tökéletes, és mint előző európai turnéján kiderült könnyű vele összefutni a koncert után Párizs belvárosában. Ne hagyja ki Wiz Khalifa fergeteges koncertjét 2013. szeptember 24-én a Le Zénith arénában, Párizsban! Jó szórakozást!

Wiz Khalifa koncert Párizsban
Zenith
Szeptember 24

Jegyek: Viagogo

Leave a Reply