AC/DC in Paris

AC/DC Párizs

Nehéz megmondani, melyik esemény lesz a csúcspont Párizsban ezen a nyáron. Egyesek szerint a Taylor Swift koncertek, míg mások az AC/DC koncertet mondják. De még ennél is több, az emberek valószínűleg azt mondanák, hogy az év fénypontja az esemény, amely július 24-én kezdődik és két nappal az augusztus 13-án, a nyári olimpián megrendezésre kerülő AC/DC koncert előtt ér véget. Nem kell választania egyik vagy másik eseményt, jöhet élvezni a nyári olimpiát, majd maradhat még néhány napig, hogy ott legyen az utolsó AC∕DC koncerten Európában 2024-ben.

Az eseményt a Hippodrome de Longchamp-ban rendezik, amely a lóversenyek és természetesen a gigantikus koncertek népszerű helyszíne. Számos zenei fesztiválnak használták, és a Rolling Stones többször is fellépett itt. Itt az ideje, hogy az AC/DC legendái játsszanak a helyszínen. Szeretnél ott lenni a közönség soraiban? Az eseményekre a VIagogo online piactéren lehet jegyet vásárolni, ezért ha felkeltettük érdeklődését, használja az alábbi linket.

AC/DC Párizs 2024

Helyszín: Longchamp-öböl
Dátum: augusztus 13.
Jegyek: Viagogo (koncertjegyek online piactere)

Hogyan utazhatok a koncertterületre tömegközlekedéssel?

Az AC/DC koncertre taxival lehet a legkönnyebben eljutni. De ez sokba kerül, és a tömegközlekedés használata sem bonyolult. Itt van a két legjobb lehetőség, hogy tömegközlekedéssel utazzon a koncert helyszínére.

Metró és busz:

  • Kezdje a metróval a Porte Maillot állomásig (1. sor).
  • A Porte Maillot-tól átszállhat a 244-es buszra a Hippodrome de Longchamp irányába.
  • Ez a busz közvetlenül a versenypályára viszi.

RER és busz:

  • Szálljon fel az RER C vonalra Párizs bármely állomásáról a Neuilly-Porte Maillot állomásra.
  • A Neuilly-Porte Maillot állomásról szálljon fel a 244-es buszra a Hippodrome de Longchamp irányába.

Vannak más események Párizsban augusztusban?

Azt gondolhatnánk, hogy csendes lesz, ha a nyári olimpia véget ér, de Párizsban mindig történnek dolgok. Fantasztikus állandó és ideiglenes kiállítások vannak olyan múzeumokban, mint a Louvre és az Orsay, és egy kirándulás a Szajnán mindig csodálatos (de különösen este). Az időszaki kiállításokról és koncertekről bővebben a párizsi eseménynaptárunkban olvashat.

Dátum

aug 13 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Longchamp-víziló
Longchamp-víziló
Kategória

Leave a Reply