Párizsi maraton

Készen áll arra, hogy gyalogosan fedezze fel Párizst? Szeretné látni Párizs szépségét maratonfutás közben? Az éves maraton Párizsban a világ egyik legnagyobb és legjobb maratoni versenye. Idén te magad fogod futtatni?

A maraton több mint 42 km-es távolságot tesz meg. Ez egy csata az óra ellen, de a legtöbb résztvevő számára a saját tested elleni csata. Sokan egy évvel korábban regisztrálnak erre a maratonra, majd elkezdenek edzeni. Meg fogják csinálni? A maratoni futás olyan dolog, ami fegyelmet és agyi erőt igényel. Nem lehet impulzusból maratont futni, mert a megfelelő előkészületek nélkül lehetetlen és veszélyesnek tekinthető. Más szavakkal, készüljön fel időben, gyakoroljon sokat, keressen néhány edző havert, és regisztráljon a világ egyik legjobb maratonjára.

Párizsi maraton 2023

2023. április 2.

Rajt: Diadalív

A párizsi maraton legjobb nyerési ideje 2021-ből származik. Akkor Elisha ROTICH volt a győztes, és 2:04:21-kor fejezte be a maratont. Talán az a célod, hogy 3 vagy 4 órán belül befejezd a versenyt? Nem számít! Gyere Párizsba, fuss le egy maratont, és élvezd a kilátást a Louvre-ra, a Place de la Concorde-ra, az Eiffel-toronyra, a Notre Dame-ra és más népszerű párizsi látnivalókra .

Ha azt szeretné, hogy április fantasztikus maratoni hónap legyen, miért nem jelentkezik a London Marathonra is? Három héttel a párizsi maraton után rendezik meg, ami azt jelenti, hogy van idő a pihenésre és a kikapcsolódásra, mielőtt újra ráugrana.

Párizsi maraton
Tags:

dátum

ápr 02 2023
Expired!
kategória

Leave a Reply