Paris Saint-Germain

A világ egyik legjobb klubja a Paris Saint-Germain. Tudjon meg többet a PSG-ről ebben a cikkben, és hogyan nézheti online a Paris Saint-Germain-t.

A Paris Saint-Germain kétségtelenül Franciaország leghíresebb csapata és a legnépszerűbb csapat. Európában még mindig kissé le vannak maradva olyan csapatokhoz képest, mint a Bayern München, a Barcelona és a Real Madrid, de természetesen az a céljuk, hogy a közeljövőben a Bajnokok Ligáját is megnyerjék.

PSG-Online

PSG információk

Rövid történet

A Paris Saint-Germain Football Club vagy egyszerűen Paris, PSG vagy Paris SG egy profi francia labdarúgóklub, amelyet 1970-ben alapítottak Párizsban. A Paris Saint-Germain Franciaország legsikeresebb és legnépszerűbb futballklubja, amely az évek során számos versenyt nyert, köztük a Ligue 1 címet, amelyet a PSG ötször nyert meg, emellett a klub egyszer megnyerte a Ligue 2-t, kilencszer a Coupe de France-t, ötször a Trophèe des Champions-t, egyszer az UEFA Intertotó-kupát és egyszer a Kupagyőztesek Európa-kupáját.

Híres játékosok

A Paris Saint-Germain leghíresebb és legjelentősebb játékosai Jean-Marc Pilorget, aki karrierjét a PSG-nél kezdte, és aki bajnoki címet is nyert a klubbal, Sylvain Armand, aki 2004 és 2013 között játszott a klubban, Paul Le Guen, aki 17 nemzeti kupát nyert a francia válogatottal vagy Bernard Lama, aki megnyerte az 1998-as világbajnokságot és a 2000-es Európa-bajnokságot a francia válogatottal, Dominique Rocheteau, aki szintén a klub színeiben játszott, és aki 1975 és 1986 között 49 kupát nyert a francia válogatottal, valamint Safet Sušic, aki az 1982-es és 1990-es világbajnokságon játszott.

A klub jelenlegi csapata Ousmane Dembele, Kylian Mbappe, Achraf Hakimi, Bradley Barcola, Vitinha, Donnarumma, Marquinhos, Marco Asensio és még sokan mások.

A stadion – Parc des Princes

A PSG hivatalos hazai pályája a Parc des Princes, amelynek székhelye Párizsban, Franciaországban található. A Parc des Princes, amely szó szerint azt jelenti, hogy „Hercegek parkja”, 1897 júliusában nyílt meg, és 48712 néző befogadására alkalmas. A Parc des Princes Franciaország negyedik legnagyobb labdarúgó-stadionja, amely számos mérkőzésnek és versenynek adott otthont, beleértve a FIFA világbajnokságot, az UEFA Bajnokok Ligája döntőjét, az UEFA Kupa döntőjét, az UEFA Győztesek Kupája döntőjét és így tovább.

A Parc des Princes könnyen megközelíthető a párizsi metróhálózat segítségével. A 9-es metróvonalat kell használnia, és metróra kell szállnia a „Pont de Sèvres” vagy a „Mairie de Montreuil” irányába (attól függően, hogy melyik irányból érkezik). Maradjon a metrón, amíg el nem éri a „Porte de Saint-Cloud” állomást. Amikor elhagyja a metrót, kövesse a jelzéseket az állomás elhagyásához. A Parc des Princes rövid sétára található a metróállomástól.

Paris Saint Germain jegyek

Szeretné egyszer élőben nézni a PSG-t és híres játékosait a saját szemével a párizsi stadionjukban, vagy talán valahol máshol Európában? Vásárolj jegyeket a különböző PSG mérkőzésekre online a Viagogo oldalon. A linken jegyeket vásárolhat a Bajnokok Ligája mérkőzéseikre is, nem csak a Ligue 1 mérkőzéseikre.

Nézze meg a Paris Saint-Germain-t online

Lehet, hogy egyszer szívesen nézné a PSG-t élőben a saját szemével, de jelenleg egyszerűen elégedett lenne, ha megtudná, hogyan nézheti a Paris Saint-Germain-t online számítógépén, táblagépén vagy mobileszközén. Ha online szeretné nézni a Paris Saint Germain-t, miközben a Ligue 1-ben játszanak, kérjük, olvassa el a következő cikket, amelyet már írtunk arról, hogyan nézheti meg a különböző Ligue 1 mérkőzéseket online.

Ha inkább online nézné a PSG-t, amikor a Bajnokok Ligájában játszanak, akkor nem tudjuk 100% -ban garantálni, hogy elmondhatjuk, de javasoljuk, hogy olvassa el cikkünket hogyan nézheti meg a Bajnokok Ligáját online, és valószínűleg ez is segít abban, hogy egyszerre nézhesse a PSG-t és a Bajnokok Ligáját.

Remélem, hogy ezek a cikkek segítenek, de ha további kérdése van, vagy segítségre van szüksége, csak írjon megjegyzést!