design and sports

Design &; Sport – kiállítás.

Gondoltál már valaha a design fontosságára a sportban? Nem véletlen, hogy a Forma-1-es autók jól néznek ki, és megpróbálják érdekessé tenni a dolgokat a test, a lélek és az elme számára.

2024 fantasztikus év lesz Franciaországban és Párizsban, és az év fénypontja a 2024 nyarán megrendezett nyári olimpia lesz. Ennek a kiállításnak az a célja, hogy felkészítse a látogatókat arra, ami előttünk áll, és még inkább, hogy elgondolkodtasson minket arról, hogy milyen lesz a sport a jövőben. Mi lehet a véletlen? Mi lesz más?

A kiállítás hivatalos leírása szerint Feltárja a design szerepét a sport fejlődésében, a két terület között kialakult kapcsolatokat, valamint a lehetséges fejlesztéseket. A kiállítás azt is vizsgálja, hogy a sport világa hogyan inspirálta továbbra is a legjobb tervezőket – és fordítva – olyan ágazatokban, mint az autóipar és a konfekcióipar.

Design &Sport itt: Musée de Luxembourg

Időpont: 2024. március 13. – 2024. július 28.
Helyszín: Luxemburgi Múzeum

Jól hangzik ez? Szeretne többet olvasni a nyári olimpiáról, vagy esetleg más párizsi eseményről? Tudjon meg többet arról, hogy mi történik Párizsban itt, a Párizsi útmutatónkban.

Dátum

márc 13 2024 - júl 28 2024
Folyamatban...

Idő

Egész nap

Helyszín

Musée de Luxembourg
Musée de Luxembourg
Kategória

Leave a Reply