taste of paris

Párizs íze 2025

A Taste of Paris egy évente megrendezett ételfesztivál Párizsban. Ez egy négynapos esemény, amelyre általában májusban kerül sor, és vonzza a világ legünnepeltebb szakácsait, ételkritikusait és gasztronómiai rajongóit. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy többet megtudjon a francia konyháról, és a legjobb francia ételeket kóstolja meg.

A Taste of Paris fesztiválon a résztvevők megkóstolhatják a város legjobb éttermeinek jellegzetes ételeit, főzőbemutatókon és workshopokon vehetnek részt, és neves séfekkel léphetnek kapcsolatba. A fesztiválon jellemzően több mint 20 résztvevő étterem vesz részt, amelyek mindegyike válogatott válogatást kínál legnépszerűbb ételeiből. Ennek eredményeként itt igazi ízelítőt kap Párizsról anélkül, hogy az egész városban futna.

Az ételek mellett a fesztivál számos italt is kínál, beleértve a bort, pezsgőt és koktélokat. A résztvevők kézműves termékeket is vásárolhatnak a helyi élelmiszer-kereskedőktől és termelőktől.

A Taste of Paris egyik egyedülálló aspektusa az a lehetőség, hogy találkozhatunk és tanulhatunk a világ legelismertebb séfjeitől.

Szeretne izgalmas étel- és borprogramokat megtapasztalni Párizsban, de nem tud eljönni Párizsba erre az eseményre? A borkóstolóról és más párizsi ételprogramokról itt olvashat bővebben.

Párizs íze 2025

Datolya: 2025. május 8. – 2025. május 11.
Hely: Grand Palais Ephemere

Az eseményekre online kell jegyet vásárolnia, ezért regisztráljon és vásárolja meg jegyeit az eseményre a lehető leghamarabb. További információ a fesztiválról és a jegyekről a https://paris.tastefestivals.com/en/

Ajánlott szállodák Grand Palais Ephemere közelében.

Szeretne megszállni egy szállodában, amely közel van a rendezvény helyszínéhez? A Grand Palais Ephemere Párizs központjában található, tökéletesen az Eiffel-torony mellett. Íme néhány ajánlás, ha a helyszín közelében szeretne élni.

  • Hotel Eiffel Kensington: Kétcsillagos szálloda, az egyik legolcsóbb lehetőség az Eiffel-torony és a Grand Palais Ephemere közelében.
  • Hotel Le Cercle Tour Eiffel: Ez egy háromcsillagos szálloda az Eiffel-torony (800 méter) és a Grand Palais Ephemere közelében. Mindössze 400 méterre van a legközelebbi metróállomástól.
  • Hotel La Comtesse: Inkább egy négycsillagos szállodában élne? Ez az opció nagyon közel van az Eiffel-toronyhoz és a Grand Palais Ephemere-hez.

Mi történt a Taste of Paris-szal 2024-ben?

Az eseményt nem minden évben rendezik meg, így 2024-ben nem lesz Párizs íze, csak 2025-ben.


Készen áll arra, hogy megkóstolja a legjobbat Párizs kínálatából? Ha többet szeretne megtudni más párizsi programokról, tevékenységekről és fesztiválokról, tekintse meg párizsi naptárunkat.

Címkék:

Dátum

máj 08 - 11 2025

Helyszín

Grand Palais Ephemere
Grand Palais Ephemere
2 Pl. Joffre, 75007 Paris, France

Leave a Reply