Usher Paris

Usher Párizs 2025

Usher azért érkezik Párizsba, hogy 2025-ben jelenlétével felvidítsa a párizsiakat, hiszen áprilisban két felvillanyozó koncertje lesz a híres Bercy Arénában. Készen állsz arra, hogy megtapasztald a varázslatot? Merüljön el ebben a cikkben, hogy megtudja Usher párizsi koncertjeinek minden részletét, beleértve azt is, hogyan vásárolhat jegyeket az eseményekre.

Az 1978. október 14-én Dallasban született Usher Raymond IV úttörőnek nevezte az R&B és a popzene iparát. A sztársághoz vezető útja korán kezdődött, és áttörést jelentő pillanatban csúcsosodott ki „My Way” című albumával 1997-ben. Ez katapultálta őt a világhírnévre, olyan slágerekkel, mint a „You Make Me Wann…” és a „Nice & Slow”, amely világszerte uralta a rádiókat. Azóta Usher több Grammy-díjat nyert, és megszilárdította zenei ikoni státuszát

Most Usher Párizsba jön. Szeretnél ott lenni Bercyben? Az alábbi linken vásárolhat jegyeket mind a párizsi Usher-koncertekre, mind a világ más Usher-koncertjeire. Figyelje meg, hogy ezzel egy piactérre jut, ahol jegyeket vásárolhat másoktól. Ez nem az eredeti jegytársaság, de közvetlenül másoktól vásárolja meg. Néha szerencséje van, és talál cheep jegyeket, de általában többet fizet, mint a listaár mindenféle koncertjegyért.

Usher Párizs 2025

Időpont: április 15., április 16.
Helyszín: Bercy Arena
Jegyek: Viagogo (piactér)

Ha többet szeretne olvasni más párizsi koncertekről, eseményekről, fesztiválokról és kiállításokról, nézze meg párizsi naptárunkat. Szeretne többet megtudni a városról, és megtudni, mely tevékenységeket és látnivalókat érdemes meglátogatnia, amikor Párizsba érkezik? Ezt és még sok más információt itt talál a párizsi útmutatónkban.

Hol fog még fellépni Usher 2025-ben?

Usher 2025-ben Európa néhány városába utazik. Mielőtt Párizsba jön, körülbelül 10 koncertje lesz Londonban. Amikor Párizsban végez, Amszterdamba utazik, ahol öt koncertje lesz, mielőtt Berlinbe megy három koncertre, majd végül visszatér Londonba, hogy még két koncertet adjon, mielőtt 2025-ben befejezi európai koncertturnéját.

Hogyan juthatok el a helyszínre?

Ez egyszerű. Vásároljon jegyeket a párizsi tömegközlekedésre, és utazzon metróval a Bercy megállóig.

Címkék: ,

Dátum

ápr 15 - 16 2025

Idő

Egész nap
Kategória

Leave a Reply