Karácsonyi vásárok 2023.

Az éves párizsi karácsonyi vásárokat mindenképpen érdemes meglátogatni. Ezek a piacok fantasztikusak, ha karácsonyi ajándékokat szeretne vásárolni, vagy esetleg forró italokat szeretne élvezni a hidegben. Novemberben és decemberben Európa-szerte vannak karácsonyi vásárok, de a párizsi karácsonyi vásárok a legszebbek közé tartoznak.

Párizs leghíresebb karácsonyi vására a Place de la Concorde-ban található, a Champs-Élysées mentén, nem messze a Louvre múzeumtól. Számos más piac is található, és itt láthatja Párizs leghíresebb és legnépszerűbb karácsonyi vásárainak dátumait.

A párizsi karácsonyi vásárok dátumai 2023-ban.

A 2023-as karácsonyi vásárok dátumai még nem hivatalosak. Amint hivatalossá válnak, közzétesszük őket. Addig is elvégezhet néhány számítást a 2022-es karácsonyi vásárok dátumai alapján.

A karácsonyi vásárok dátumai 2022-ben.

Szeretne többet megtudni a különböző karácsonyi vásárokról? Kattintson a fenti linkre a különböző karácsonyi vásárok webhelyeinek meglátogatásához (legalábbis azokhoz, amelyek ilyennel rendelkeznek).

A fenti piacok mellett általában szép karácsonyi vásárok vannak az Eiffel-torony mellett, a Place de la Bastille-on, a Városháza mellett és számos más helyen.

Dátum

nov 18 2023 - jan 07 2024

Idő

Egész nap
Notre-Dame

Helyszín

Notre-Dame

Más helyek

Place de la Concorde

Helyszín 2

Saint Germain des Pres

Helyszín 3

Leave a Reply