Mi van a varrás mögött? Kiállítás a Les Arts Decoratifs-ben

Kit ne érdekelne a divat, és ami mögötte van? Mindenki számára fontos a jó megjelenés és a különböző korok néha vicces darabjai mosolyt csalhatnak arcunkra. A divat folyamatosan változik, de mégis újra és újra előjönnek akár tíz évvel korábbi darabok, amik a jelen divatját inspirálják. De van az öltözködésnek egy része, ami kissé tabunak számít, és ez az, ami a ruha alatt van, vagyis a fehérnemű.

Mostanra már biztosan felkeltettük azoknak a figyelmét is, akiket nem különösebben érdekel a divat története, ezért szeretnénk ajánlani a kedves olvasóknak egy fantasztikus kiállítást, ami a divat fővárosában, Párizsban lesz látható. A kiállítás a párizsi iparművészeti múzeumban, a Les Arts Decoratifs-ben kap helyet és célja, hogy bemutassa a különböző korok fehérneműdivatját egészen a 14. századtól napjainkig. De ez a kiállítás nem egyszerűen csak alsónadrágokról és melltartókról szól, hanem minden olyan trükkös alsóneműről, ami tökéletesíti, formázza az emberi testet. A látogatók megcsodálhatják a régi korok lenyűgöző vagy olykor könnyfakasztó viseleteit és a jelenkor legújabb divatját is.

Ne hagyja ki ezt a felejthetetlen kiállítást, amely bepillantást enged a divat kulisszái mögé egy egészen szokatlan módon, mondhatni bepillantást enged maga a ruha alá. A kiállítás 2013. július 4. és 2013. november 24. között lesz látható a Les Arts Decoratifs-ben, Párizsban. Jó szórakozást hozzá!

Mi van a varrás mögött?
Julius 4 – November 24
Les Arts Decoratifs

Leave a Reply