Rálátásban: Kortárs ékszerművészet Franciaországban

Szeretne eltölteni néhány kellemes napot Franciaország fővárosában, a mesés Párizsban? Esetleg van egy szerette, akinek az a legnagyobb álma, hogy Párizsba utazzon? Akkor itt a tökéletes alkalom, ugyanis amellett, hogy Párizs a romantika és a szerelem városa, a kultúra és a szépség is nagymértékben megtalálható itt. Egy hölgy számára már amúgy is Párizs az álmok netovábbja, hiszen ez a tökéletes nászutas pihenőhely, emellett tökéletes felejthetetlen megünneplése lehet akár egy évfordulónak is.

Lepje meg kedvesét! Szervezzen egy csodálatos párizsi pihenést, nézzék meg együtt az Eiffel torony gyönyörű fényeit, a híres Diadalívet, hallgassák meg a Notre Dame harangjátékát és tekintsék meg többek között a Mona Lisát és az Utolsó Vacsorát a Louvre-ban, ami Európa leglátogatottabb múzeuma.

Ráadásul, ha 2013. szeptember 13. és 2014. március 2. közé igazítja a párizsi utazást, akkor egy olyan kiállítást láthatnak, ami férfit és nőt egyaránt elkápráztat. A Párizsban található non-profit, privát iparművészeti múzeum, a Les Arts Decoratifs ebben az időszakban rendezi kortárs ékszerművészeti kiállítását, ami a 17. és 18. századi mesterek munkái mellett igyekszik a modern kortárs ékszeralkotásokra helyezni a hangsúlyt. Káprázatos ékszereket láthatnak az idelátogatók, ráadásul többet is megtudhatnak róla a csillogáson kívül. A kiállítás egészen a Középkortól, de főként a jelenkorból mutat példákat a különböző ékszerművészetekre. Kellemes időtöltést!

Kortárs ékszerművészet
Szeptember 13, 2013 – Marcius 2, 2014
Les Arts Decoratifs

Leave a Reply