Paul McCartney koncet Párizsban 2015-ben

Paul McCartneyJó hír Paul McCartney francia rajongóinak, mivel McCartney a világ körüli turnéja során Párizsban is színpadra fog majd állni 2015. nyarán.

Paul McCartney egy angol énekes, dalszövegíró és zenész, aki a The Beatles tagjaként lett igazán híres még az 1960-as években. Az együttes feloszlása után McCartney egy sikeres szólókarrierbe kezdett és a mai napig az egyik legelismertebb és leginspirálóbb zenészek között tartják számon, aki a brit rockzene megtestesitője és a 20. század egyik zenei ikonja is egyszemélyben.

Szóval Paul McCartney 2013. óta egy világ körüli turnén vesz részt az Out There turnéval, melynek keretein belül McCartney összesen 85 koncertet fog adni világszerte (45 koncertet Észak-Amerikában, 14-et Európában, 13-at Dél-Amerikában, 12-őt Ázsiában és 1 koncertet Közép-Amerikában).

McCartney Franciaországban kétszer is színpadra fog majd állni, az első koncertjét a fővárosban Párizsban a másikat pedig Marseilleben fogja adni. A Paul McCartney koncert Párizsban csütörtökön 2015. június 11-én a Stade de Franceban lesz majd megrendezve. A párizsi koncertet megelőzően 2015. június 7-én és június 8-án pedig Amszterdamban lesz majd látható. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Stade de France
93216 Saint-Denis, Franciaország

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyekről és a jegyárakról kattints erre a linkre még több hasznos információért:WorldTicketShop

Leave a Reply