Kiss koncert Párizsban 2015-ben

KissJó hír a francia Kiss rajongóknak, ugyanis az együttes 2014. nyarától kezdve egy világ körüli turnén vesz részt, melynek egyik állomása többek között Párizs lesz majd.

A Kiss egy amerikai hard rock együttes, melyet még 1973-ban Paul Stanley és Gene Simmons alapitott. Az együttes jelenlegi felállását Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer alkotják. A Kiss tagjai leginkább feltűnő arcfestésükről, fellépőruháikról és extrém élő fellépéseikről lettek híresek, ami az évek során az együttes védjegyévé vált. Az együttes legismertebb dalai az I Love It Loud, She, Goin’ Blond, Lick It Up, Parasite stb.
Szóval 2014. nyarától kezdve a Kiss egy világ körüli turnén vesz részt a The KISS 40th Anniversary World Tourral. A turnéval az együttes összesen 93 koncertet fog majd adni világszerte, többek között Párizsban, Prágában, Bécsben, Madridban, Barcelonában, Amszterdamban, Hamburgban és Berlinben is.

A Kiss koncert Párizsban 2015. június 16-án kedden lesz majd megrendezve. A koncert a város szívében a Zénith de Parisban lesz majd látható. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Zènith de Paris
211 Avenue Jean Jaurès, 75019 Párizs, Franciaország

Ha még többet megszeretnél tudni a jegyekről kattints erre a linkre még több hasznos információért: WorldTicketShop

Leave a Reply