Szilveszter Párizsban 2014

New Years Eve ParisHa Párizsban teszel látogatást egy nyaralás során rengeteg látnivaló és program vár mindenkit a francia fővárosban. Párizs az egyik legkedveltebb úti cél Európában és a világban is egyaránt.

A karácsonyi és szilveszteri időszakban rengetegen érkeznek Párizsba. A városban rengeteg változatos és szines program várja a látogatókat és számos lehetőség van az Újév köszöntésére is. Ha egy romantikus hajó úttal szeretnéd megünnepelni és várni az Újévet, akkor a La Marina hajókázás az egyik legjobb választás. A hajón vacsora és élő zene vár mindenkit, miközben a Szajnán hajókázva Párizs kegszebb pontjait is lehetőséged lesz megcsodálni. Ha jobban szereted a szárazföldi programokat, akkor a „Christmas Illuminations City tour” a megfelelő választás.

A városnézés este indul, amikor Párizs ezer színben tündököl a karácsonyi díszektől és fényektől. A túra során Párizs legszebb és legkedveltebb pontjait ismerheted meg egy új szemszögből. Ha inkább ellátogatnál egy igazi kastélyba, akkor a Vaux le Victome Castle és csodálatosan ezer fényben megvilágitott kertjei a remek választás, ahol számos más program is vár minden érdeklődőt. A karácsonyi és szilveszteri időszakban Párizsban ezenkívül rengeteg más szines és különböző program várja a kalandvágyókat.

Ha még többet megszertnél tudni a programokról és az árakról látogass el erre az oldalra és tudj meg még több információt: ParisCityVision

Leave a Reply