Olly Murs koncert Párizsban 2015-ben

Olly MursOlly Murs egy felejthetetlen koncerttel várja rajongóit Párizsban 2015. tavaszán.

Olly Murs egy angol énekes, dalszövegíró és zenész is egyszemélyben, aki igazán 2009-ben a brit X Faktor után lett híres és pályafutása alatt eddig négy albumot adott ki. Első albumát az Olly Murs albumot 2010-ben, második albumát az In Case You Didn’t Knowt 2011-ben, a harmadikat a Right Place Right Time albumot 2012-ben, majd legújabb albuma a Never Been Better 2014-ben került a boltokba. Murs legismertebb dalai a Troublemaker, Heart Skips a Beat, Dance With Me Tonight, Dear Darlin’, Army of Two, Busy, Oh My Goodness, Right Place Right Time stb.

Szóval 2015. eleje óta Murs egy turnén vesz részt, melynek során Európa nagyobb városaiban is fel fog majd lépni, többek között Londonban, ahol több koncertet is fog adni, Párizsban, Amszterdamban, Bécsben, Glasgowban, Manchesterben, Dublinban és Oslóban is.

Az Olly Murs koncert Párizsban 2015. május 18-án hétfőn lesz majd a L’Olympiában. A párizsi koncertet megelőző este 2015. május 17-én vasárnap Murs Amszterdamban fog koncertezni. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

L’Olympia
28 Boulevard des Capucines, 75009 Paris, Franciaország

Jegyek: WorldTicketShop

Olly Murs – Amazon.com

Leave a Reply