Melyik a legjobb 5 csillagos szàlloda Pàrizsban?

A feleségemmeI Pàrizsban töltjük a házassági évfordulónkat és szeretném különlegessé tenni, Párizs legjobb 5 csillagos szállodájában szeretnénk megszállni. Melyik szállodát válasszam?

Ez egy remek kérdés és egy olyan, amire szinte lehetetlen válaszolni, ugyanis Párizsban több mint negyven 5 csillagos szálloda közül tudunk választani. Ezért az internetes visszajelzések és turisták által adott értékelések alapján fogunk választ adni a kérdésedre. Nem sok olyan európai város van Párizson kívűl, ahol ennyi luxusszálloda közül tudunk választani, Prága egy másik népszerű város, de még ott is csak harmicöt 5 csillagos szálloda található, ellenben Belfastban mindössze két igazi luxusszállodával találkozhatunk.

Egy jó 5 csillagos szállodának jó elhelyezkedéssel kell rendelkeznie, de Párizs olyan hatalmas város, hogy lehetetlen olyan szállodát találni, ahonnan minden közel található. Mi két 5 csillagos szállodáról fogunk írni, amelyek véleményünk alapján megérdemlik a legjobb 5 csillagos szálloda címét, reméljük ezzel megkönnyitve a megfelelő szálloda kiválasztását a romantikus útra.

Legjobb szállodák Párizsban

Hôtel Fouquet’s Barrière

Párizsban melyik 5 csillagos szálloda lehetne jobb annál, amelyik a Champs Elyseesén fekszik és csak pár percnyi séta választ el az Arc de Triompheetól? A hotelnak három étterme, két bárja van, ezenkívül ingyenes a minibár és a vezeték nélküli internet használata. A szálloda három étterme közül a Le Diane Michelin csillagos étterem. A szállodának kellemes wellness részlege is van, amely tökéletes kikapcsolódást nyújt egy hosszú párizsi városnézés után.

Hôtel Fouquet's Barrière
Hôtel Fouquet’s Barrière

Four Seasons Hotel George V Paris

Bárki, aki utazott már valha biztosan találkozott a Four Seasons névvel. A Four Seasons a luxust képviseli, ezért minden városban a legdrágább szállodák körébe tartozik. Ez így igaz Párizsra is. A Four Seasons Hotel George V Paris is a Champs Elyseesén fekszik és szobáinak egy része erkéllyel is rendelkezik, ahonnan csodálatos rálátást élvezhetünk Párizsra. A szállodának ezenkívül remek wellness részlege van és a vezeték nélküli internet használata is ingynes. A Le Cinq a szálloda két Michelin csillagos étterme, ahol az eredeti francia konyhával is megismerkedhetünk.

Four Seasons Paris
Four Seasons Paris

Ahogy láthatod a luxus és kényelem csak rád vár Párizsban. A felhasználóink visszajelzései alapján a Hotel Fouquet népszerűbb, mint a Four Seasons, de mi mindenképpen a másodikra tennénk le a voksot. Mindenekelőtt azonban érdemes megnézni a szállodák szobaárait és az alapján kiválasztani a számunkra megfelelőt.

Leave a Reply