Melyik a legjobb 5 csillagos szálloda Párizsban?

A feleségemmel Párizsban ünnepeljük a házassági évfordulónkat és a legjobb 5 csillagos szállodában szeretnénk lakni az ott-tartózkodásunk alatt. Melyiket válasszuk?

Ez egy remek kérdés, egy olyan kérdés, amire szinte lehetetlen válaszolni. Párizsban több mint negyven 5 csillagos szálloda található, tehát a mi válaszunkban az interneten található a vendégek által írt, különböző visszajelzéseket fogjuk figyelembe venni. Párizson kívűl még Prágában választhatunk megközelítőleg harmincöt 5 csillagos szálloda közül. Belfast a másik véglet, ahol mindössze két 5 csillagos szálloda épült.

A legjobb 5 csillagos szálloda Párizsban

Hôtel Fouquet’s Barrière

Mi lehetne jobb egy olyan 5 csillagos szállodánál Párizsban, ami csak pár percere található a Champs Elyseestől és néhány méternyire az Diadalívtól. A hotelnak három étterme, két bárja van, ezen felül a minibár és a vezeték nélküli internet használata minden vendég számára ingyenesen elérhető. A szállodában lévő három étterem közül a Le Diane Michelin csillagos. A hotelnek wellness része is van, ami tökéletes pihenést biztosít egy hosszú városnézés után Párizsban.

Hôtel Fouquet's Barrière
Hôtel Fouquet’s Barrière

Four Seasons Hotel George V Paris

Bárki, aki valaha utazott már találkozhatott a Four Seasons nevével. A  Four Seasons a legdrágább luxus szállodák közé tartozik az egész világon, ez alól Párizs sem kivétel. A Four Seasons Gerorge V is a Champs Elyseeshez közel helyzkedik el, a drágább szobákhoz még erkély is tartozik, ahonnan megcsodálhatjuk Párizs zajló életét mindennap. A hotelhez tartozik wellness részleg és egy két csillagos Michelin csillagos étterem is a Le Cinq, ahol a legjobb francia ételeket is megkóstolhatjuk. Természetesen a vezeték nélküli internet ingyen elérhető.Four Seasons Paris

Four Seasons Paris

Az internetes visszajelzések alapján, a Hotel Fouquet szálloda általánosságban kicsivel népszerűbb, mint a Four Seasons, de ha választanunk kéne, mi mindenképpen a Four Seasonsre adnánk le a voksunk, azonban a szobaárakról sem érdemes megfeledkezni.

Ha szerintetek másik szálloda érdemli meg  a legjobb 5 csillagos szálloda címet Párizsban, akkor nyugodtan kommentekben jelezzétek.

Leave a Reply