Johnny Hallyday koncert Párizsban 2015-ben

Johnny Hallyday ParisJohnny Hallyday egy kisebb fajta turnén fog majd részt venni 2015. nyarától Franciaországban és a környező országokban is és ebből az alkalomból természetesen Párizsban is színpadra fog majd állni.

Johnny Hallyday egy francia énekes és színész, aki Franciaország egyik ikonja és sokszor hivatkoznak rá, mint a francia Elvisre. Hallyday karrierje során 181 turnén vett részt és több mint 80 millió albumot adott el világszerte.

2015. nyarától fogva Hallyday egy koncertturnén fog részt venni Franciaországban és környékén (Belgium, Svájc). Franciaországban több városban is szinpadra fog majd állni, többek között Párizsban, ahol több koncertet is fog adni, Bordeaux-ban, Nice-ben, Toulouse-ban és még sok más városban is. Hallyday a francia fővárosban Párizsban öt koncertet is fog adni a turné során. Az első párizsi Johnny Hallyday koncert 2015. november 27-én pénteken lesz, a második a rákövetkező nap 2015. november 28-án szombaton, a harmadik koncert pedig 2015. november 29-én vasárnap lesz látható. A másik két Hallyday koncert 2016. február 2-án kedden és 2015. február 3-án szerdán lesznek majd megrendezve Párizsban. Mind az öt koncert Párizsban a Palais Omnisports de Paris Bercy-ben lesz. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Palais Omnisports de Paris Bercy
8 Boulevard de Bercy, 75012 Paris, Franciaország

Jegyek: WorldTicketShop

Leave a Reply