Filmtúra Párizsban

Filmtúra Párizsban

Te is vegyél részt egy speciális városnézésben Párizsban a „Paris Walking Tour: Movie and TV Show Location” keretein belül. Az idegenvezetés egy professzionális és barátságos idegenvezető kiséretében folyik, melynek során megismerheted a kedvenc filmeid és sorozataid párizsi helyszíneit. A tura során olyan filmeknek a forgatásihelyszineit fedezheted fel, mint a híres Woody Allen film az Éjfélkor Párizsban, a Mielőtt lemegy a Nap és még sok más.

Az idegenvezetés Párizs belvárosában kezdődik az idegenvezető kiséretében, akivel megismerheted Párizs legszebb és legfelkapottabb forgatásihelyszineit és megtudhatod, hogyan vált Párizs az egyik legkedveltebb film forgatási helyszineinek az egyike. Párizs rengeteg film forgatásának adott otthont a A Bourne-rejtélytől kezdve a James Bond filmeken keresztül a L’ecsó animációs filmig bezárólag. A két órás idegenvezetés során felfedezheted a kedvenc filmeid emlékezetes helyszineit, többek között az éttermet, ahol Julia Childs vacsorázott a Julie & Julia – Két nő, egy recept filmből, a romantikus utcát, ahol Andy és Christina csókolóztak, vagy a híres könyvesboltot a Mielőtt lemegy a Nap filmből.

A „Paris Walking Tour: Movie and TV Show Location” egy tökéletes alkalom, hogy Párizst egy új szemszögből ismerd meg. Ha még többet megszeretnél tudni az idegenvezetésről, kattints erre a linkre még több hasznos információért.

Leave a Reply