Madonna koncert Párizsban 2015-ben

Madonna ParisJó hír a Madonna rajongóknak, hogy a pop királynője 2015. augusztusától egy világkörüli turnén fog részt venni, melyen belül Párizsba is ellátogat.

Madonna egy amerikai énekesnő, dalszövegíró, szinésznő és sikeres üzletasszony is egyszemélyben. Madonna legjobban provokatív stílusáról, dalairól és videoklipjeiről lett igazán ismert. Madonna a pályafutása alatt számos jelölést és díjat kapott, többek között 2005-ben egy Grammy-díjat nyert a Confessions on a Dance Floor albumáért. Madonnára sokszor hívatkoznak úgy, mint a pop királynőjére, aki a mai napig az egyik legelismertebb és leginspirálóbb énekesek egyike az egész világon.

Szóval 2015. augusztus 29-től Madonna egy világkörüli turnén fog majd részt venni a Rebel Heart turnéval, mely az énekesnő legújabb albumát a Rebel Heart albumot népszerűsíti majd. A Rebel Heart turnén belül az énekesnő összesen 46 koncertet fog adni, ebből 26-ot Észak-Amerikában és 20 koncertet Európában.

A Madonna koncert a francia fővárosban, Párizsban 2015. december 9-én szerdán a Palais Omnisports de Paris Bercy-ben lesz majd látható. A párizsi koncertet megelőzően Madonna a holland fővárosban Amszterdamban áll majd színpadra 2015. december 5-én szombaton. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Palais Omnisports de Paris Bercy
8 Boulevard de Bercy, 75012 Paris

Jegyek: WorldTicketShop

Leave a Reply