U2 koncert Párizsban 2015

U2 ParisKövetkező év Novemberében a U2 Párizsba is el fog majd látogatni a világkörüli turnéjuk alkalmából, ahol négy koncertet is fog majd adni az ír rock együttes.

A U2 egy ír rock együttes, amit még 1976-ban alapitottak és rövid időn belül az egyik legsikeresebb és legismertebb együttesek egyike lett. Az évek során az együttes felállása rengeteget változott így mai tagjai Bono, aki a banda frontembere, The Edge, Adam Clayton és Larry Mullen, Jr. Az évek során az együttes 13 albumot dobott a piacra és legújabb albumukkal a Songs of Innocence albummal 2014. szeptemberében jött ki.

Ennek alkalmából a U2 2015-től egy világkörüli turnén fog majd részt venni, ami a U2 15. koncerturnéja lesz majd. Az Innocence + Experience Tour keretein belül az együttes 60 koncertet fog majd adni világ szerte, többek között majd Párizsban is. A U2 a francia fővárosban összesen négyszer fog majd szinpadra állni, az első koncert 2015. november 10-én kedden lesz majd, a második koncert 2015. november 11-én szerdán, a harmadik koncert pedig 2015. november 14-én szombaton és az utolsó U2 koncert Párizsban a rákövetkező nap 2015. november 15-én vasárnap lesz megtartva. Az első két párizsi koncert a Bercyben lesz megrendezve majd a másik kettő pedig a Palais Omnisports de Paris Bercyben lesz majd látható.

Jegyek: WorldTicketShop

Leave a Reply