Párizs Maraton 2015

A francia főváros Párizs rengeteg programnak ad otthont az év minden szakaszában, évszaktól függetlenül. Úgy mint ahogyan az előző években 2015-ben is számtalan szines és változatos program vár minden turistát Párizsban. Mivel Párizs a legnépszerűbb európai városok egyike, nem meglepő, hogy az év során számtalan eseménynek, rendezvénynek és programnak a helyszine.
Paris maraton 2015

A város, az ország és Európa egyik legnépszerűbb sporteseménye a Paris Marathon (Párizs Maraton), amire minden évben több tízezren érkeznek a világ minden pontjáról. Ebben az évben a Párizs Maraton 2015. április 12-én lesz majd megrendezve reggel 8.45-ös kezdéssel. A verseny minden évben a Champs-Elysees sugárútról indul kersztül a város legszebb pontjain, mint a Louvre vagy a Place de la Bastille. A verseny félideje a Rue de Charentonnál van. A verseny ezután a Szajna partján folytatódik összekötve az Ile de la Citet és a Pont Neuf-t. A versenyen kijelölt ivópont és láb masszázspont is van a részt vevő versenyzőknek rögtön a Trocaderonál az Eiffel-toronnyal szemben. Majd a Párizs Maraton az Avenue Foch-nál végződik.

A Párizs Maratonra a regisztrációs díj minden részt vevőnek 99 euróba kerül. Ha te is szivesen részt vennél Európa egyik legnépszerűbb maratonján, akkor a Párizs Maraton mindenképpen kihagyhatatlan program számodra.

Leave a Reply