Madonna

Madonna Párizs 2023

A legendás Madonna ismét Párizsba érkezik. Ezúttal nem egyszer, hanem kétszer lép fel, megkönnyítve Madonna rajongói számára, hogy élőben láthassák a híres énekest és táncost.

A párizsi Madonna-koncerteket az Accor Arénában, más néven Bercyben rendezik. Ez egy fantasztikus aréna beltéri koncertek számára, amelyet tömegközlekedéssel könnyen elérhet a francia fővárosban. A helyszín mindkét este tele lesz, és tudva, hogy több mint 16 000 néző befogadására alkalmas, több mint 30 000 rajongó hallgathatja Madonnát két párizsi koncertje során.

Madonna jelenlegi turnéja során a világ számos városába ellátogat, de nem sok város olyan szerencsés, hogy két koncertet adjon.

Madonna Párizs 2023

Időpont: november 19. és 20.
Helyszín: Bercy

Hol vásárolhatok jegyet a párizsi Madonna-koncertekre?

A koncertekre minden jegy gyorsan elfogyott, így az egyetlen lehetőség, ha ott akarsz lenni Bercyben, ha online jegyet vásárolsz másoktól, akiknek jegyük van. A legnagyobb weboldal, ahol másoktól jegyet lehet vásárolni, a Viagogo. Itt a világ más részein Madonna koncertekre is találhat jegyeket.

Hogyan utazhatok Bercy Párizsba tömegközlekedéssel?

Nagyon könnyű használni a tömegközlekedést Párizsban. Ha az U4-es vagy U6-os metróval utazik, azonnal látni fogja Bercy-t, amint elhagyja a metrókocsit a Bercy nevű megállóban.

Van még valami más dolog Párizsban?

Mindig fantasztikus kiállítások vannak a népszerű párizsi múzeumokban, mint például a Louvre és az Orsay Múzeum. Egy másik népszerű tevékenység Párizsban a kora reggeltől késő estig elérhető folyami hajóutak , útközben étellel és anélkül. Szeretne inkább olvasni más koncertekről, piacokról, fesztiválokról vagy eseményekről Párizsban? Elég sok párizsi eseményről írtunk az eseménynaptárunkban, ezért nézze meg, hogy megismerje a francia fővárosban zajló és közelgő eseményeket.

Címkék: ,

Dátum

nov 19 - 20 2023
Lejárt!

Idő

Egész nap

Helyszín

Bercy
Bercy
Kategória

Leave a Reply