Deep Purple koncert Párizsban 2015

A világon mindenhol ismert angol együttes a Deep Purple következő év, 2015. végén Párizsban is fel fog majd lépni a koncertturnéjuk keretein belül. Nem ez lesz az egyetlen koncertje a Deep Purplenek Franciaországban, a párizsi koncerten kivül még 4 koncertet fognak majd adni Franciaországban.

Deep Purple koncert Párizsban 2015

A Deep Purple egy angol rock együttes, amit még 1968-ban alapitottak. Az évek alatt a banda felállása rengeteg változáson ment keresztül és mai tagjai Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse és Don Airey. A Deep Purple az évek során 17 albummal jött ki és az egyik legismertebb rock együttesek egyike az egész világon. Az együttes 2013-ban dobta piacra legújabb albumát a Now What?! albumot és ettől az évtől kezdve egy világkörüli turnén vesznek majd részt. A turné során rengeteg országnak és városnak lesznek majd a fellépői Amerikától kezdve egészen Európán át Ausztráliáig a világ minden pontján hallhatóak lesznek majd. Franciaországban az angol rock együttes 5 koncertet is fog majd adni és egyiket ezek közül majd a francia fővárosban Párizsban. Párizsban a koncert 2015. november 11-én szerdán lesz majd látható a Zénithben. Jegyek a koncertekre már kaphatóak.

Ha még többet megszeretnél tudni a koncertjegyekről és az árakról kattints a következő linkre még több információért: WorldTicketShop.

Leave a Reply