Nicki Minaj

Nicki Minaj Párizs

A rap és számos más stílus királynője júniusban érkezik Párizsba, még fantasztikusabbá téve a nyarat! Nem Nicki Minaj az egyetlen sztár, aki idén nyáron Párizsba érkezik, hiszen a világ legjobb sportolói mellett augusztusban Párizsba érkeznek a város, több Taylor Swift koncertnek és még sok másnak is otthont ad a város.

Alig várod, hogy Nicki Minaj-t hallgass Párizsban? Első koncertje június 1-jén lesz, majd több más városba is elutazik, mielőtt június 9-én visszatér még egy koncertre. Miért csinálja így? Fogalmam sincs, de ugyanezt teszi Amszterdamban is, ahol több mint hét nap telik el a két koncertje között.

A Nicki Minaj koncerteket a Bercy Arénában (Accor Arena) rendezik, ami azt jelenti, hogy Párizs tömegközlekedési rendszerével könnyen eljuthat oda.

Nicki Minaj koncertek Párizsban 2024

Helyszín: Bercy Arena
Időpont: június 1. és június 9.
Jegyek: Viagogo (egy nagy piactér mindenféle koncertjegyért)

Ha többet szeretne megtudni arról, hogy mi fog történni Párizsban ezen a nyáron a nyári olimpia mellett, nézze meg párizsi eseménynaptárunkat. Szeretné felfedezni a várost, miközben Nicki Minaj-t hallgatja? Jobb, ha korán elkezdi az előkészületeket, és a lehető leggyorsabban lefoglalja belépőjegyeit az Eiffel-toronyba, a Louvre Múzeumba és más népszerű helyekre. A nyári hónapokban szinte lehetetlen a helyszínen jegyet vásárolni, és ez a nyár extrémebb lesz, mint bármely más nyár előtte… Ezúton figyelmeztetjük!

Címkék: ,

Dátum

jún 01 - 09 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap

Helyszín

Bercy
Bercy
Kategória

Leave a Reply