tennis roland garros

Roland-Garros 2024

A Roland-Garros egy nagy tenisztorna, amelyet évente rendeznek Párizsban. Ez a négy Grand Slam-torna egyike, az Australian Open, a Wimbledon és a US Open mellett, és a tenisz sportág egyik legrangosabb eseményének számít. Az eseményt általában minden év májusában/júniusában rendezik meg.

A tornát a francia Roland Garros repülőről nevezték el, aki elsőként repülte át a Földközi-tengert. A tornát először 1891-ben rendezték meg, és azóta néhány kivételtől eltekintve évente rendezik meg.

A Roland-Garrost általában május végén és június elején rendezik meg, és két héten keresztül kerül megrendezésre. A versenyt salakos pályákon játsszák, amelyek lassabbak és igényesebbek, mint más felületek, így egyedülálló és kihívást jelentő esemény a játékosok számára.

A torna öt fő eseményből áll: férfi egyes, női egyes, férfi páros, női páros és vegyes páros. Számos más esemény is van, beleértve a junior versenyeket és a kerekesszékes versenyeket.

A tenisz történetének legnagyobb játékosai közül néhányan versenyeztek a Roland Garroson, köztük Rafael Nadal, aki 2005 és 2012 között zsinórban nyolcszor nyerte meg a tornát. Más híres teniszezők, például Chris Evert, Bjorn Borg, Steffi Graf, Roger Federer és Martina Navratilova is édes emlékekkel rendelkeznek erről a tornáról.

A tenisz mellett a Roland-Garros élénk és ünnepi hangulatáról is ismert, a rajongók a világ minden tájáról összegyűlnek, hogy megnézzék a mérkőzéseket, és élvezzék az ételeket, italokat és szórakozást.

Roland-Garros 2024

Datolya: 2024. május 26. – 2024. június 9.
Helyszín: Stade Roland Garros

Ha ott szeretne lenni a Roland-Garros egy vagy több napján, vásárolja meg jegyeit a https://tickets.rolandgarros.com/en/home.

Ne felejtsük el, hogy 2024 fantasztikus év lesz a sport számára Párizsban, mivel a nyári olimpia csak röviddel a Roland Garros után jön.

Szeretnél a Stade Roland Garros közelében élni?

Fontos számodra, hogy a stadion közelében élj? Szeretne csak néhány percet eltölteni a szálloda és a stadion között? Itt van néhány szállodai ajánlás.

  • Molitor Párizs: Éljen, mint egy király ebben az ötcsillagos szállodában, medencével és mindenféle kiegészítő szolgáltatással. A szálloda mindössze 700 méterre található a Stade Roland Garrostól.
  • Hotel De Paris : Ez a háromcsillagos szálloda 1200 méterre található a Roland-GarroStadiumum területétől. Nem sok háromcsillagos szállodát talál ilyen közel, így ideális választás egy nagyon olcsó szállodában élni a Stade Roland Garros és a Le Parc des Princes közelében (ahol a PSG játssza mérkőzéseit).
  • Hotel Poussin: Még egy háromcsillagos szálloda a Molitor Paris közelében, és kevesebb, mint 1000 méterre a Stade Roland Garros főbejáratától.

Itt van néhány ajánlása, ha szállodát keres a Stade Roland Garros és a Le Parc des Princes közelében, amely Párizs két legfontosabb sporthelye.

Címkék: ,

Dátum

máj 26 2024 - jún 09 2024
Lejárt!

Helyszín

Stade Roland Garros
Stade Roland Garros
2 Av. Gordon Bennett, 75016 Paris, France
Kategória

Leave a Reply