andre rieu paris

André Rieu Párizs 2024

Gyere Párizsba egy fantasztikus André Rieu koncertre a párizsi Bercy Arénában 2024. március 2-án. Ez a gigantikus André Rieu-turné egyik első koncertje 2024-ben, és fantasztikus ajándék lesz a francia népnek, hogy a 75 éves holland férfi a francia fővárosba érkezik.

Egy nappal a párizsi André Rieu koncert előtt a Johan Strauss Zenekarral együtt lép fel Strasbourgban. Ha ott szeretne lenni ezen események bármelyikén, akkor a lehető leggyorsabban meg kell vásárolnia jegyét.

Fantasztikus év lesz Párizsban, a nyári olimpia lesz az év fénypontja. Erről és sok más párizsi eseményről többet olvashat itt a párizsi útmutatónkban.

André Rieu Párizs 2024

  • Dátum: 2024. március 2.
  • Helyszín: Bercy
  • Jegyek: viagogo

Ha a párizsi Bercy-be szeretne utazni a metróval, használhatja a 6-os és 14-es vonalakat:

  1. 6. sor (zöld): A 6-os vonalon szállhat le, és leszállhat a „Bercy” állomáson. Ez az állomás a Bercy Village és az AccorHotels Arena közelében található.
  2. 14. sor (lila): Alternatív megoldásként szálljon fel a 14-es vonalra és szálljon le a „Bibliothèque François Mitterrand” állomáson. Innen átszállhat a 6. sorra, és folytathatja a „Bercy” állomást.

Mindkét lehetőség kényelmes hozzáférést biztosít a Bercy területhez, ahol különféle látnivalókat, eseményeket és vásárlási lehetőségeket élvezhet.


További párizsi koncertekről és eseményekről itt olvashat bővebben.

Címkék: ,

Dátum

márc 02 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap

Helyszín

Bercy
Bercy
Kategória

Leave a Reply